Бербатов посъветва Антони Марсиал да не напуска Манчестър Юнайтед


Бербатов посъветва Антони Марсиал да не напуска Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2291 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и легенда на българския футбол - Димитър Бербатов, отправи съвет към нападаталя на "червените дяволи" Антони Марсиал да не напуска клуба, а да се бори за мястото си.

В последно време се появиха информации, че Марсиал може да премине в Интер. Според Бербатов, Марсиал трябва да остане на "Олд Трафорд" и да се бори с конкуренцията на поста му след идването на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд.

"Антони Марсиал вероятно си мисли, че е в трудна ситуация, защото с привличането на Джейдън Санчо ще получава по-малко игрово време. Нямам съмнение, че в момента Марсиал се пита: "Дали да остана и да се боря за мястото си или да потърся отбор, в който ще играя редовно?"

"Интер няма да е най-добрият вариант за Марсиал. Той е техничен футболист, който е добър в играта един на един с противникови играчи. Аз се надявам той да остане в Юнайтед и да предизвика себе си. Ако покаже това, на което е способен по време на тренировки, то той ще бъде една отлична опция за Юнайтед в мачовете", смята Бербатов.

А дали Давид де Хеа смята да напусне Манчестър Юнайтед - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички