Оле Гунар Солскяер и Манчестър Юнайтед взеха окончателно решение за бъдещето на Антони Марсиал


Оле Гунар Солскяер и Манчестър Юнайтед взеха окончателно решение за бъдещето на Антони Марсиал
Снимка: Getty Images

4789 0

Манчестър Юнайтед е взел окончателното решение да не се разделя с нападателя си Антони Марсиал по време на летния трансферен прозорец.

25-годишният французин дълго време бе спряган за трансфер в Интер, но според информациите на Острова той влиза в плановете на мениджъра Оле Гунар Солскяер за новия сезон. Футболистът изигра 48 мача за "червените дяволи" през сезон 2020/21, вкарвайки 23 гола, а Юнайтед завърши втори във Висшата лига и игра финал в Лига Европа.

Съботната победа над Евертън с 4:0 в контролна среща маркира първите минути за Марсиал след получената контузия на коляното през март, докато бе ангажиран с националния отбор на Франция.

Юнайтед се подсили в атакуващ план с Джейдън Санчо, който пристигна от Борусия Дортмунд за 73 млн. паунда. Въпреки това, предвид факта, че Маркъс Рашфорд ще отсъства 12 седмици след операция на рамото и отсъствието на Джеси Лингард, който даде положителен тест за коронавирус, Солскяер няма да позволи на Марсиал да напусне "Олд Трафорд" през това лято.

Антони Марсиал премина в Юнайтед от Монако през 2015 и има 75 гола в 258 мача с екипа на "червените дяволи", като настоящият му договор е до 2024 с опцията за допълнителен сезон.

По-рано днес пък се появиха информации, че "червените дяволи" са отправили оферта за Лионел Меси - подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички