Де Хеа: Имам още много години пред себе си в Манчестър Юнайтед


Де Хеа: Имам още много години пред себе си в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1647 0

Давид де Хеа увери отново отдадеността си към Манчестър Юнайтед, казвайки, че все още има много години футбол в себе си. Испанският национал празнува десет години в редиците на „червените дяволи“, но вече не е безспорният номер 1 под рамката на вратата, като негов голям конкурент е Дийн Хендерсън. Имаше спекулации, че Юнайтед могат да се разделят с Де Хеа, но 30-годишният страж няма намерение да напуска „Олд Трафорд“.

„Изминаха много години в клуба и това е голям източник на гордост за мен, че съм играл за клуб като Манчестър Юнайтед вече толкова много години. Но трябва да живееш в настоящето, мисля, че имам още много години пред себе си в клуба. Развълнуван съм за това, чувствам се силен и искам да се представя на ниво. Уверен съм в себе си и вярвам във възможностите си и смятам, че това трябва да бъде важен сезон за нас“, сподели той за клубния сайт.

Де Хеа се завърна за Юнайтед в контролата им с Евертън, запазвайки суха мрежа при успеха с 4:0. Той е почти сигурен титуляр в стартовите единадесет за откриващия двубой от сезона във Висшата лига с Лийдс в събота, тъй като Хендерсън не е в оптимална физическа форма. Младият вратар бе засегнат от коронавирус и не е играл за „червените дяволи“ в предсезонната подготовка, което означава, че Де Хеа има възможността да се утвърди в състава.

А какво е бъдещето на Антони Марсиал - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички