Бербатов посочи на Магуайър какво трябва да празнува, не са головете


Бербатов посочи на Магуайър какво трябва да празнува, не са головете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1325 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде на свой ред съвет на бранителя на "червените дяволи" Хари Магуайър, който си навлече много критики след мачовете на Англия срещу Албания и Сан Марино. Централният защитник вкара 2 гола в тези 2 поредни мача, но вместо да ги отпразнува, той сложи ръце на ушите си, предизвиквайки по този начин критиците си.

"Да, Магуайър имаше своите слаби моменти за Юнайтед и хората го сочат с пръст, защото той е капитан на отбора. Но за него, като централен защитник, да вкара в последователни мачове - може би емоциите взеха връх. Може би това е неговият начин да каже на критиците: "вижте, опитвам се да дам най-доброто от себе си". Такава радост обикновено е запазена за нападатели, които са критикувани, че не вкарват, но Магуайър е защитник и ако има нещо, което да празнува, то това трябва да е запазването на сухи мрежи", посочи бившият нападател.

"Разбирам го, всички ние сме човешки същества и понякога критиките могат да ни дойдат в повече. Всички опитваме да дадем най-доброто, но понякога нещата не се получават и правим грешки. Просто трябва да се опитаме да ги коригираме", каза още Бербатов. Както е известно, друг бивш играч на Юнайтед - Рой Кийн, реагира най-остро на жеста на Магуайър и го нарече жалък. Как защитникът коментира това - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички