Бербатов посочи кои играчи са получавали специално отношение от сър Алекс


Бербатов посочи кои играчи са получавали специално отношение от сър Алекс
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

3215 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри кои негови съотборници навремето са се ползвали със "специално отношение" от страна на мениджъра сър Алекс Фъргюсън. Шотландецът беше известен с твърдия си нрав, от който изглеждаше, че не беше пожален нито един играч. Българинът обаче казва, че това не е съвсем вярно.

"Йерархията във футбола, тя винаги е там, с играчите. Когато си звезда във футболен отбор и заслужаваш да бъдеш такъв, разбира се, от време на време ще имаш специално отношение от мениджъра. Спомням си Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил. Когато тренирахме, те тренираха малко по-различно, за да могат да се съхранят за мачовете и в това няма нищо лошо. Това е нормално във футбола", коментира Бербатов за "Mirror Football".

"Когато си страхотен футболист, понякога мениджърът ще ти обърне повече внимание. Докато помагаш на отбора да спечели мача, това е нормално във футбола. Сър Алекс беше много добър в това да разговаря с всеки поотделно, така че не се чувстваш изоставен. Дори и да не играеш, той ще знае как да говори с теб. Така беше и с Кристиано Роналдо и в крайна сметка видяхме резултатите", разясни кандидатът за шеф на БФС. А ето кои двама футболисти Бербатов посъветва да напуснат клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички