Бербатов посочи "идеалния" заместник на Каземиро в Манчестър Юнайтед


Бербатов посочи "идеалния" заместник на Каземиро в Манчестър Юнайтед
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11607 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, обяви кой футболист би станал идеалният заместник на Каземиро в тима на "червените дяволи". Бразилецът започна слабо настоящия сезон, след което се контузи и вече 2 месеца е в лазарета.

Според слухове в пресата манчестърският гранд е готов да се раздели с халфа, а според българина той може да бъде заменен от германския национал Джошуа Кимих.

"Чудя се как сега ще действа Манчестър Юнайтед на трансферния пазар, предвид промените в собствеността. Вървят слухове за Джошуа Кимих, който е толкова важен играч за Байерн. Мога ли да си представя той да напусне Байерн и да премине в Юнайтед през януари? Не мисля, че ще се случи", заяви Бербатов за "Betfair".

"Вероятно през лятото можем да поговорим за този трансфер, но той е човек, който е ценен в настоящия си клуб. Предвид травмите и формата на Каземиро, може да се наложи да се помисли за негов заместник.

Да не забравяме и за Скот Мактоминей, който все още е тук и играе добре, но ако повече не разчитат на Каземиро зради неговата възраст и контузиите, тогава, разбира се, им е нужен заместник. Кимих е идеален за тази позиция, но иска ли да напусне Байерн? Това би било трудно решение", завърши бившият нападател. А ето какъв съвет даде Бербатов на Ерик тен Хаг за Расмус Хойлунд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички