Бербатов даде съвет на Тен Хаг за Хойлунд и призна: Сушата му е тревожна


Бербатов даде съвет на Тен Хаг за Хойлунд и призна: Сушата му е тревожна
Снимка: Lap.bg/ Getty Images

7383 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, коментира ситуацията с нападателя на тима Расмус Хойлунд. Датчанинът бе привлечен през лятото срещу 72 милиона паунда от Аталанта, но през сезона във Висшата лига още няма попадение.

Нападателят беше най-скъпото лятно попълнение на "червените дяволи", но е преследван от голова суша. Той взе участие в 13 мача на тима в лигата, в 10 от които бе титуляр.

Бербатов даде съвет на младока да продължава да вярва, че головете ще дойдат и не одобри идеята тази зима клубът да привлече нов нападател.

"Разбира се, неговата голова суша във Висшата лига е тревожна. Това ще се играе в ума му, но той трябва да продължи и головете ще дойдат. В момента Расмус се нуждае от подкрепа от всички около клуба, защото можете да видите, че се опитва усилено да вкарва.

Някои хора казват, че Юнайтед трябва да се опита да привлече друг нападател през януари, за да намали напрежението върху него. Това може да има влияние и в двете посоки. По какъв начин друг нападател може да му помогне? И каква ще бъде ролята на другия нападател? Да играе пред Хойлунд? Ще стане сложно", анализира българинът пред "Betfair".

"Мениджърът продължава да вярва на Хойлунд и това е нещо, което виждам, че Тен Хаг прави. Расмус също трябва да продължи да вярва на себе си, че головете ще дойдат", заключи кандидатът за президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички