Каземиро е готов да напусне Манчестър Юнайтед още в началото на 2024 година


Каземиро е готов да напусне Манчестър Юнайтед още в началото на 2024 година
Снимка: Getty Images

1405 0

31-годишният дефанзивен полузащитник на Манчестър Юнайтед - Каземиро, е готов да напусне "Олд Трафорд" още през месец януари, твърди "90 min".

Бразилецът се присъедини към "червените дяволи" през лятото на 2022-ра година, подписвайки договор за четири сезона, а тогава английският гранд плати около 70 милиона евро на Реал Мадрид за правата му.

През първата си кампания на Острова Каземиро се представи много силно, записвайки 53 мача, 7 гола и 7 асистенции във всички турнири. През настоящата обаче нивото му спадна, а в средата на октомври дори се контузи и пропусна последните 13 двубоя на отбора.

Още: Димитър Бербатов отправи призив към Манчестър Юнайтед преди дербито с Ливърпул

Според изданието, Каземиро е на мнение, че предстоящият зимен трансферен прозорец е идеалният момент да си тръгне от Юнайтед, а и не се знае дали самият клуб би имал нещо против да се раздели с него, тъй като именно той прибира най-високата заплата - 300 000 паунда на седмица.

На този етап се смята, че най-голям интерес към 5-кратния носител на Шампионска лига има от страна на най-богатите клубове в Саудитска Арабия, както и от френския ПСЖ. Порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 40 милиона евро!

Още: Бивш треньор на Челси е вариант за наследник на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички