Бербатов обяви за кой трофей очаква да се бори Юнайтед този сезон


Бербатов обяви за кой трофей очаква да се бори Юнайтед този сезон

3562 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайед Димитър Бербатов коментира дали бившият му тим ще се опита да спечели Лига Европа този сезон. "Червените дяволи" през тази кампания ще се състезават във втория по сила европейски клубен турнири, след като миналият сезон завършиха извън топ 4 в Англия.

"Когато хората ме питат дали Юнайтед ще опита да спечели Лига Европа, аз си мисля: "Защо да не го направи?". Юнайтед трябва да спечели трофей този сезон. Високите стандарти на клуба изискват всички да излизат с цел да спечелят всяко състезание, в което участват. Така че, очаквам да се опитат да спечелят Лига Европа", заяви българинът пред "Betfair".

"Това би било голямо постижение и безценно преживяване за Оле Гунар Солскяер и неговите млади играчи. Това може да е и най-добрият шанс на Юнайтед да се класира за Шампионска лига за следващия сезон. И, докато играят в четвъртък, това може да има последствия за формата им във Висшата лига. Те трябва да използват цялата си сила, за да опитат да спечелят това състезание", допълни Бербатов. А какво каза той за отношението към четвъртото място на "Олд Трафорд" по негово време вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички