Бербатов към Магуайър: Да играеш срещу бившия си тим е ла**яна работа


Бербатов към Магуайър: Да играеш срещу бившия си тим е ла**яна работа
Снимка: Facebook

1714 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, предупреди защитника на тима Хари Магуайър, че няма да му е леко в събота, когато се изправя срещу бившия си тим - Лестър. Англичанинът това лято смени "лисиците" с гранда от Манчестър, превръщайки се в най-скъпия защитник във футболната история. Бербатов е бил в неговото положение, когато игра за Юнайтед срещу Тотнъм и за Фулъм срещу "червените дяволи".

"Юнайтед ги чака труден мач срещу Лестър на "Олд Трафорд" в събота. Той може да е особено труден за Хари Магуайър, който се присъедини към тях от Лестър през август", заяви българинът за "Betfair".

"Да играеш срещу стария си клуб е ла**яна работа. Много е труфно да прекараш някъде два сезона - както Магуайър направи с Лестър, а аз - при "шпорите", показвайки на какво си способен, и след това да направиш голям трансфер и да трябва да играеш срещу бившите си съотборници, с които вероятно все още имаш връзка. Колкото и да се стараете да бъдете професионалисти, приятелството понякога може да ви попречи", добави Бербатов. А какъв съвет даде българинът на Хари Кейн вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички