Бербатов: За Юнайтед по моето време бе обида да се говори за четвъртото място


Бербатов: За Юнайтед по моето време бе обида да се говори за четвъртото място
Снимка: БГНЕС

26551 0

Българската футболна звезда Димитър Бербатов сподели очакванията си от представянето на любимия си Манчестър Юнайтед през новия сезон. Той сподели и какво мисли за звездното попълнение на "червените дяволи" Хари Магуайър.

"Юнайтед трябва да има голям сезон през 2019/20. Когато аз играех там, беше лош сезон, ако не спечелим титлата. Дори споменаването на четвъртото място за Юнайтед е обида. Ако бяхте говорили за четвъртото място пред мен и моите съотборници, щяхме да кажем: "За, ****, говорите за четворката? Искаме да бъдем най-добрите", заяви Бербатов пред Betfair.

"Но Сити и Ливърпул са толкова добри. Очаквам Сити да завърши първи, следван отново от Ливърпул. Ако "шпорите" успеят да завършат на трето място и спечелят купа, това ще е още един сезон на напредък за тях при Маурисио Почетино. Челси и Арсенал ще продължат да се борят усилено за четвъртото място, но подкрепям Юнайтед да го вземат. Те не могт да си позволят още един сезон извън местата, даващи право на участие в Шампионска лига", допълни нападателят.

Според него Магуайър ще направи промяната в защитата на тима. "Голямата сума, платена за него, ще му окаже натиск. Знам го от момента, в който преминах от Тотнъм в Юнайтед. Феновете очакват Магуайър незабавно да трансформира защитата на Юнайтед. Това е несправедливо за играча, но той е страхотен трансфер. Ще донесе футболна интелигентност, спокойствие... Способността му да чете играта е толкова важна и Магуайър е отличен в това", завърши българинът. А защо посъветва Хари Кейн да напусне Тотнъм вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички