Бенжамен Менди се оказа незаразен с коронавирус


Бенжамен Менди се оказа незаразен с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1167 0

Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди успокои феновете си, че не е болен от коронавирус, както и никой от семейството му. Французинът се бе самоизолирал като мярка за безопасност, след като член на неговото семейство се бе почувствал зле и бе настанен в болница със симптоми на вируса COVID-19.

"На първо място, искам да благодаря на всички за огромния брой съобщения с думи на подкрепа, които получих след новината за карантината. Днес дойдоха отрицателните резултати на моите близки. Важно е, че всички разбираха отговорността в този труден период, за да защитят не само себе си, но и най-слабите пред лицето на епидемията. Призовавам всички да следват инструкциите на здравните организации, за да се предотврати разпространението на вируса колкото е възможно по-скоро и да се върнем към нормалния живот", написа Менди в своя Instagram.

Междувременно, стана ясно, че в четвъртък ще се реши бъдещето на сезона във Висшата лига. Шефът на футболната асоциация на Англия призна, че той може да не завърши. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички