Бенжамен Менди се оказа незаразен с коронавирус


Бенжамен Менди се оказа незаразен с коронавирус

378 0

Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди успокои феновете си, че не е болен от коронавирус, както и никой от семейството му. Французинът се бе самоизолирал като мярка за безопасност, след като член на неговото семейство се бе почувствал зле и бе настанен в болница със симптоми на вируса COVID-19.

"На първо място, искам да благодаря на всички за огромния брой съобщения с думи на подкрепа, които получих след новината за карантината. Днес дойдоха отрицателните резултати на моите близки. Важно е, че всички разбираха отговорността в този труден период, за да защитят не само себе си, но и най-слабите пред лицето на епидемията. Призовавам всички да следват инструкциите на здравните организации, за да се предотврати разпространението на вируса колкото е възможно по-скоро и да се върнем към нормалния живот", написа Менди в своя Instagram.

Междувременно, стана ясно, че в четвъртък ще се реши бъдещето на сезона във Висшата лига. Шефът на футболната асоциация на Англия призна, че той може да не завърши. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама