Джон Оби Микел: Не изпитвам удоволствие от футбола в моментната ситуация


Джон Оби Микел: Не изпитвам удоволствие от футбола в моментната ситуация
Снимка: Getty Images/Guliver

3097 0

Бившият футболист на Челси и настоящ на Трабзонспор Джон Оби Микел заяви, че не чувства наслада от футбола в ситуацията, в която се намира света в момента. Турската Суперлига остана една от малкото първенства, които не са прекъснати заради пандемията от коронавирус, която обхвана света.

Оби Микел коментира създалата се ситуация преди мача на неговия отбор срещу Истанбул Башакшехир в неделя. „Понякога има по-важни неща в живота от футбола. Не чувствам удоволствие и не желая да играя футбол в ситуация като тази. Всеки трябва да бъде вкъщи със семействата си и с тези, които обича, в критични времена като настоящото. Сезонът трябва да бъде прекратен, след като светът посреща притеснителни времена.“

Нападателят на Галатасарай Радамел Фалкао изрази подкрепа към думите на нигерийския футболист на Трабзонспор. Колумбиецът написа „прав си“ и „животът е по-важен от футбола“ в социалните мрежи. Отборът на Фалкао ще срещне Бешикташ в Дербито на Истанбул утре. А ето коя голяма фигура в сръбския футбол бе заразена с коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички