Меси иска от Барселона да привлекат един от топ стрелците в Европа


Меси иска от Барселона да привлекат един от топ стрелците в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

4787 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси е отправил молба към ръководството на тима да привлекат на "Камп Ноу" египтянина Мохамед Салах, твърди испанското издание "Don Balon". Причината е, че според аржентинеца нападателят на Ливърпул би помогнал на каталунците за триумф в турнира Шампионска лига.

Според изданието Меси е твърдо решен да се бори за трофея в най-големия европейски клубен турнир, но смята, че успехът няма как да бъде гарантиран, ако не се привлече в състава играч от ранга на Мохамед Салах. Каталунците търсят третото лице в атакуващото си трио, където вече фигурират имената на Меси и Луис Суарес.

Подобен трансфер обаче би бил изключително труден, а и на много висока цена. Египтянинът бе определян от мнозина за най-добрия играч на Стария континент през миналия сезон, а през новата кампания той постепенно отново се завърна към познатата блестяща форма с 8 гола във всички турнири.

Междувременно стана ясно, че селекционерът на "червените" Юрген Клоп проявява интерес към един от нападателите на "блаугранас". Именно това може да се окаже част и от потенциалния трансфер на египтянина на "Камп Ноу". Кой е играчът - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички