Милан в преследване на един от новодошлите в състава на Ливърпул


Милан в преследване на един от новодошлите в състава на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1334 0

Ръководството на Милан ще се опита да привлече един от полузащитниците на Ливърпул Фабиньо, твърди италианското издание "Corriere dello Sport". Бразилецът премина на "Анфийлд" едва през изминалото лято, но вече е свързван с трансфер извън Мърсисайд.

"Росонерите" смятат, че Фабиньо е склонен да напусне Ливърпул, тъй като не получава достатъчно игрово време на "Анфийлд". В същото време италианският гранд се опитва да се върне в битката за топ 4, като търсят подсилване на своята халфова линия.

"Червено-черните" привлякоха под наем през лятото полузащитника на Челси Тимуе Бакайоко, но той не оправда очакванията към него. Тимът от Милано отново се насочва към гранд от Висшата лига и техен футболист, като смятат, че бившият играч на Наполи е склонен да се завърне в Италия.

Междувременно отборите от Висшата лига взеха своето решение относно това дали да бъде променен графика на летния трансферен прозорец. На Острова той затваря на 9 август, което е три седмици по-рано от останалите топ първенства в Европа. Повече подробности може да откриете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички