Първо ги наби, после ги окуражи: Звездата на Байерн Мюнхен Кингсли Коман със силни думи за ПСЖ


Първо ги наби, после ги окуражи: Звездата на Байерн Мюнхен Кингсли Коман със силни думи за ПСЖ
Снимка: GettyImages

1217 0

Звездата на Байерн Мюнхен - Кингсли Коман, направи интересно изказване по адрес на бившия си клуб ПСЖ след двубоя от 1/8 финалите на Шампионска лига между двата тима.

Баварците се разправиха с парижани с общ резултат 3:0 и продължиха напред в турнира. Именно Коман реализира единственото попадение на "Парк де Пренс" при визитата на германския гранд в първата битка, взета с минимален успех.

Бързоногото крило показа уважение спрямо бившия си отбор и не се израдва на гола си. След реванша на "Алианц Арена" той реши да окуражи "принцовете", обяснявайки, че тимът има време пред себе си, за да триумфира в първия по сила европейски клубен турнир.

"Трудно е да се каже, това са дребни детайли. Несъмнено разликата идва с факта, че Байерн е велик клуб от много години и Европа е в неговото ДНК. ПСЖ върви свия път на топ европейски клуб в последните години. Въпреки всичко, стигна далеч в Шампионска лига и е претендент за титлата. Понякога просто трябва да оставиш времето да си свърши работата. Колелото ще се завърти за Пари", коментира Коман, цитиран от "RMC Sport". 

Не с подобни нагласи обаче са футболистите на ПСЖ. След двубоя Серхио Рамос избухна с груби ругатни и жестове!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички