Байерн Мюнхен и Ливърпул започват нови преговори за Садио Мане през уикенда


Байерн Мюнхен и Ливърпул започват нови преговори за Садио Мане през уикенда
Снимка: Getty Images

1720 0

Байерн Мюнхен и Ливърпул ще подновят през този уикенд преговорите помежду си за трансфера на звездата на мърсисайдци Садио Мане на „Алианц Арена“.

Вече две оферти на баварците бяха отхвърлени от англичаните, но със сигурност те ще пратят и трета оферта за сенегалския национал, който е гласен за заместник на Роберт Левандовски.

Първите две оферти на Байерн към Ливърпул бяха на стойност съответно 25 и 30 милиона паунда, като втората имаше и определени бонуси, които обаче са били трудно постижими. От „Анфийлд“ настояват за 42,5 милиона паунда (50 млн. евро).

Договорът на Мане изтича след края на следващия сезон. Ливърпул вече привлече негов заместник – уругвайската звезда Дарвин Нунес, който се превърна в най-скъпата покупка в историята на мърсисайдци. Бързоногото крило на Ливърпул пък вече е договорил личните си условия с баварците и ще подпише договор за три години с тима от „Алианц Арена“.

Третото и най-вероятно последно попълнение за Юрген Клоп и компания това лято ще бъде младият десен бек на шотландския Абърдийн – Калвин Рамзи.

Вижте още: Ливърпул ще се раздели с още един нападател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички