Атлетико Мадрид секва мераците на Манчестър Юнайтед за Трипиър


Атлетико Мадрид секва мераците на Манчестър Юнайтед за Трипиър
Снимка: Getty Images/Gulliver

1704 0

Атлетико Мадрид няма никакво намерение да продава Киърън Трипиър през лятото, още по-малко в Манчестър Юнайтед, предават медиите в Испания. „Червените дяволи” желаят да подсилят отбранителната си зона през този трансферен прозорец, а Трипиър е считан за перфектна конкуренция на титулярния десен бек Аарън Уан-Бисака.

Според AS английският отбор силно желае десния защитник, но ключовата му роля в Атлетико не позволява на мадридчани да се разделят с него. Самият Диего Симеоне е голям привърженик на играта на бившия футболист на Тотнъм и не иска да се разделя с него.

Испанският шампион не е притиснат от това да продава футболисти, а контрактът на Трипиър с тима е до лятото на 2023-а година. Информациите са, че и самият той не държи да се завръща във Висшата лига.

Ман Юнайтед вече оформи трансфера на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и се смята, че почти сигурно Рафаел Варан ще подсили отбора от „Олд Трафорд” с трансфер от Реал Мадрид. А ще се върне ли Гризман в Атлетико, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички