Астън Вила прескочи три места с победа над Евертън в нервен мач от 23-ия кръг на Висшата лига (ВИДЕО)


Астън Вила прескочи три места с победа над Евертън в нервен мач от 23-ия кръг на Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1388 0

Отборът на Астън Вила взе ценен успех като гост на Евертън в среща от 23-ия кръг на английската Висша лига!

Мачът не бе белязан от много чисти ситуации пред двете врати и феновете на "Гудисън Парк" видяха само четири точни удара за 90 минути игра. За сметка на това главният рефер Крейг Поусън показа цели 8 жълти картона.

Коутиньо стартира от първата минута за пръв път откакто смени Барселона и Шави с Астън Вила и Стивън Джерард. Люка Дин, който наскоро осъществи трансфер именно от "карамелите", също бе титуляр и именно той бе замесен в единственото попадение.

Оказалият се победен гол за Вила падна в края на 3-минутното продължение на първото полувреме, когато Дин центрира прекрасно от ъглов удар, а Буендия изпревари защитник на първа греда и насочи с глава неспасяемо топката в горния десен ъгъл на Джордан Пикфорд. 

Във временното класиране във Висшата лига Евертън е на 16-о място с актив от 19 точки, докато отборът на Джерард се изкачи с три позиции и вече е на десетата с 26 пункта. 

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички