Арсенал предлага нов договор на Микел Артета


Арсенал предлага нов договор на Микел Артета
Снимка: Getty Images

1336 0

Отборът на Арсенал е готов да предложи на своя треньор Микел Артета, съобщава "Daily Mail". "Артилеристите" желаят да попречат на испанския специалист да навлезе в последните 12 месеца от настоящия си договор.

Ръководството на клуба е доволно от работата на Артета. Въпреки че през последните два сезона под неговото ръководство лондончани завършиха във Висшата лига едва на осмо място. В момента тимът се намира на шесто място в Премиършип.

Шефовете на "артилеристите" обаче са уверени, че клубът върви към прогрес, след като Артета се стреми да изгради отбора си около младите таланти Букайо Сака и Емил Смит Роу. В същото време ръководителите са готови да подкрепят раздяла с играчи като Пиер-Емерик Обамеянг.

На "Емирейтс" осъзнават, че договорът на Пеп Гуардиола с Манчестър Сити също изтича през лятото на 2023 г. Появиха се информации и че "гражданите" обмислят Артета да бъде заместник на Гуардиола. Артета беше помощник на Пеп в Манчестър Сити.

Ето и какво заяви Пиер-Емерик Обамеянг за сърдечните си проблеми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички