Артета: Уверен съм, че ще вземем всичките си трансферни цели


Артета: Уверен съм, че ще вземем всичките си трансферни цели
Снимка: Getty Images/Guliver

1383 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази увереност, че клубът ще осъществи трансферните си цели преди 6-ти октомври, когато затваря трансферният прозорец в Англия. Защитата на “артилеристите” изглежда е най-слабото звено на отбора, но испанският наставник ще направи всичко по силите си, за да върне Арсенал на познатите топ позиции.

Без съмнение, за да се случи това, са необходими свежи попълнения. “Уверен съм, че ще направим всичко възможно, за да постигнем целите си преди 6-ти октомври”, каза Артета преди двубоя за Къмюнити Шийлд срещу Ливърпул. “Ако не сме в състояние да го направим, това е защото не можем да достигнем това ниво или някой ни е победил. Напълно ясно е какво искаме да направим. Ние се стремим към това и се надяваме да успеем да го постигнем или поне да се доближим до целта”, добави мениджърът на Арсенал.

Артета признава, че ситуацията е далеч от идеална, но приема, че трябва да има някакъв компромис от страна на клубовете. Утре Арсенал се изправя срещу Ливърпул в битка за Къмюнити Шийлд. “Артилеристите” заслужиха правото си да участват там, след като победиха Челси във финала за ФА Къп. Ливърпул от своя страна участва в срещата като шампион на Англия.

А какво каза мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп по повод предстоящия сблъсък – вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички