Артета разкарва седем футболисти на Арсенал, за да освободи място за нови попълнения


Артета разкарва седем футболисти на Арсенал, за да освободи място за нови попълнения
Снимка: Getty Images

8194 0

Наставникът на Арсенал Микел Артета е взел решение да се раздели със 7 футболисти, за да може да освободи повече място в състава си за нови попълнения през предстоящия летен трансферен прозорец, твърди "FourFourTwo".

Според изданието управата на Арсенал ще продължи да прави драстични промени в отбора си, започвайки с рекордния си трансфер Никола Пепе, който в момента се подвизава под наем в Ница. Ръководството на "топчиите" си е поставило за цел да го продаде това лято.

Друга звезда на топчиите под наем във Франция - Нуно Тавареш, също се очаква да напусне през предстоящия трансферен прозорец. Защитникът вероятно ще бъде последван от играчи като Пабло Мари, Седрик Соареш и Алекс Рунарсон.

Освен това двете млади звезди, които се подвизават под наем в клубове от Висшата лига – Алберт Самби Локонга (Кристъл Палас) и Ейнсли Мейтланд-Найлс (Саутхямптън) – се очаква да бъдат продадени това лято. Двамата халфове не успяха да се наложат при Артета и може да напуснат "Емиратс".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Артета пожела изпъден младок от Реал Мадрид в Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички