Бивш играч на Арсенал посочи на коя звезда клубът трябва да предложи 10-годишен договор


Бивш играч на Арсенал посочи на коя звезда клубът трябва да предложи 10-годишен договор
Снимка: Getty Images

2492 0

Бившият защитник на Арсенал Коло Туре призова ръководството на клуба да подпише дългосрочен нов договор с една от звездите си. Става дума за крилото Букайо Сака.

"Моят съвет към Арсенал: Букайо Сака трябва да подпише 10-годишен договор! Една грешка, която Арсенал допускаше в последните години, се състоеше в това, че имаха ключови играчи, които обичаха клуба, а те ги изпуснаха", започна Туре, цитиран от "Sky Sports".

"Трябва да запазим тези играчи, защото те ще водят отбора. Това да футболисти, на които можете да разчитате, на които можете да се опрете, които в трудни моменти ще заложат всичко на карта, защото обичат клуба", продължи котдивоарецът.

"Има два типа играчи: такива, които обичат клуба, и такива, които просто идват и си отиват. Имате нужда от играчи, които обичат клуба, защото те ще се борят с цялото си сърце", завърши той.

Букайо Сака е юноша на Арсенал. През настоящия сезон той записа 38 мача във всички турнири и се отчете с 13 гола и 10 асистенции. Английският национал има договор с "топчиите" до лятото на 2024 година. Според слуховете Арсенал вече води разговори със Сака за нов договор, както и с други двама играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички