Арсенал - Тотнъм по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?


Арсенал - Тотнъм по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

1884 0

Шестият кръг в английската Висша лига ще ни направи свидетели на дербито на Северен Лондон. Арсенал и Тотнъм влизат в изключително важно дерби. Двата тима са съответно четвърти и втори, като са с по 13 точки - на 5 от лидера Манчестър Сити, който е с мач повече.

Тотнъм е много опасен в началните минути от гостуванията си, като във всяка от трите си визити до момента се е разписвал в първите 20 минути от срещата. След 60-ата минута пък на помощ идван Кулушевски, чиито четири от последни пет попадения са след над час игра.

От началото на миналия сезон обаче "артилеристите" нямат загуба в 95% от мачовете у дома от първенството, в които са фаворити (16 победи, 4 равенства и само 1 загуба). Освен това "шпорите" имат само един успех в това дерби в последните пет официални двубоя.

Арсенал е печелил в останалите четири сблъсъка от този период. В три от тях обаче се стига до гол/гол. Общата резултатност в тези пет дуела е 16 попадения, което прави средно по над три на мач.

Къде да гледаме дербито Арсенал - Тотнъм?

Дуел номер 194 от дербито на Северен Лондон ще се състои на "Емиратс Стейдиъм", като ще започне в 16:00 часа българско време. То ще бъде излъчено пряко по "Диема спорт 2", като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички