Арсенал предлага нов договор на Обамеянг


Арсенал предлага нов договор на Обамеянг
Снимка: Guliver/GettyImages

1199 0

Отборът на Арсенал ще предложи нов договор на голмайстора на тима Пиер-Емерик Обамеянг. Нападателят има още само една година от настоящия си контракт с „артилеристите“ и все още не е дал съгласието си да остане на „Емиратс“, след като редица тимове са по следите му.

Сега обаче според френското издание ‘L’Equipe’ Арсенал ще направи пореден опит да го задържи в отбора, като му предложи удължение на договора. Габонският нападател може за поредна година да пропусне да участва в Шампионската лига, след като Арсенал е на път отново да не се класира за най-силния европейски клубен турнир през следващия сезон. Това е една от сериозните причини, поради които Обамеянг иска да напусне тима. Арсенал искат да обвържат дългосрочно капитана си, след като вече няколко отбора се наредиха на опашката за подписа на играча.

Въпреки че ще навърши 31 години в средата на този месец, Пиер-Емерик Обамеянг продължава да е един от най-опасните нападатели в световния футбол. Той има 61 гола в 97 мача за Арсенал, откакто се присъедини към отбора, като се превърна в любимец на феновете на „Емиратс“ след трансфера си от Борусия Дортмунд. А ето към кой нападател ще се насочат „артилеристите“, ако Обамеянг напусне тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички