Играч на Арсенал не иска в Интер


Играч на Арсенал не иска в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

2367 0

Нападателят на Арсенал Александър Лаказет няма намерение да се присъединява към тима на Интер, въпреки желанието на италианския тим да го вземе. Миланският гранд вижда Лаказет като заместник на Лаутаро Мартинес, който е близо до преминаване в отбора на Барселона.

29-годишният французин има договор с Арсенал до 2022-ра година. През настоящия сезон обаче той често бива оставян извън стартовия състав на „артилеристите“. Въпреки това, според ‘L’Equipe’ Лаказет е обявил, че той няма желание да преминава на „Джузепе Меаца“. Французинът пристигна в Северен Лондон през 2017-та година за рекордната трансферна сума от 46.5 милиона паунда и има 9 гола и 3 асистенции в 26 мача във всички турнири през този сезон. „Артилеристите“ също искат нападателя да остане в отбора, след като се говори, че съотборникът му в предни позиции и капитан на тима Пиер-Емерик Обамеянг е пред напускане на клуба. Ако Арсенал загуби габонеца и Лаказет в рамките на един трансферен прозорец, това би било пагубно за отбора и би ги оставило с изключително малко опции в атака.

Друг от отборите, който следи ситуацията с французина, е Атлетико Мадрид. „Дюшекчиите“ не крият желанието си да вземат Лаказет още от зимния трансферен прозорец насам, като Диего Симеоне планира обновяване на нападението на „Уанда Метрополитано“. А ето кой футболист може да направи Арсенал конкурентен на Ливърпул според Артета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички