Зинченко след представянето в Арсенал: Нямам търпение да изляза на терена с червената фланелка


Зинченко след представянето в Арсенал: Нямам търпение да изляза на терена с червената фланелка
Снимка: Getty Images

1811 0

Сагата приключи и Арсенал успя официално да представи второто си ново попълнение, дошло от Манчестър Сити - Олександър Зинченко. Футболистът премина на "Емиратс" за сума между 30 и 35 милиона паунда. Украинецът даде интервю за сайта на "топчиите" веднага след представянето си. 

Ето какви бяха думите му:

"Първо бих искал да кажа, че това е една сбъдната мечта, защото бях огромен фен на тима, когато бях дете. Когато Тиери Анри и младият Сеск Фабрегас играеха тук, просто се наслаждавах да гледам тези мачове и този Арсенал. Разбира се, започнах да обичам този клуб и съм страшно развълнуван. Нямам търпение да изляза на терена с червената фланелка".

"Атмосферата тук е страхотна, всички от екипа и съблекалнята са доста мили. Чух много добри неща от екипа на Манчестър Сити за медицинския персонал тук, както и за хората, работещи в кухнята и не на последно място - играчите".

"Бих казал, че това изигра огромна роля в решението ми, защото познавам Артета от известно време, работих с него в Манчестър Сити. Още от първия ден в Сити знаех, че той ще бъде много добър мениджър. Начинът, по който той вижда играта, аз следях последния сезон на мачовете на Арсенал и наистина футболът, който показа отборът ми хареса"

"Честно казано, с Габи Жезус сме доста близки, обичам го много. Той е мой голям приятел и бих искал да кажа, че той бе пряко свързан с идването ми тук. Постоянно говорихме по телефона, каза ми чудесни неща за този клуб, наистина съм впечатлен и развълнуван".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Микел Артета е помогнал на лидера на Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички