Мина му времето, трябва да си ходи - легенда на Арсенал разкритикува провалил се на "Емиратс"


Мина му времето, трябва да си ходи - легенда на Арсенал разкритикува провалил се на "Емиратс"
Снимка: Getty Images/Guliver

1980 0

Един от легендарните нападатели на Арсенал - Кевин Кембъл, направи доста остър коментар по адрес на звездата на "топчиите" - Никола Пепе. Според британеца на футболиста му е било дадено предостатъчно време, в което той е можел да се докаже, а сега му е време да си ходи.

Никола Пепе заяви наскоро в пост в Instagram, че е готов за новия сезон, но Кембъл изглежда не е останал никак доволен от думите му, ето какво заяви именитият нападател:

"Пепе е талантлив, не ме разбирайте погрешно, но наскоро той смени агента си и сега изведнъж е готов за новите предизвикателства? А какво направи през изминалите сезони? Според мен не помогна по никакъв начин на Арсенал, бе му дадено много време, което мина, считам че сега той трябва да си ходи", заяви Кембъл пред YouTube канала "HITC".

Има информация, че "топчиите" изслушват оферти за своя нападател. "Артилиеристите" са склонни да се разделят с него за сума от порядъка на 25 милиона паунда. Интерес към услугите на французина има от страна на Лийдс, Олимпик Марсилия и Севиля. Междувременно стана ясно кой играч е желал да привлече Арсенал по-рано през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички