Арсенал искал Рафиня, но чули: Той мечтае само за Барселона


Арсенал искал Рафиня, но чули: Той мечтае само за Барселона
Снимка: GettyImages

2119 0

Спортният директор на Арсенал Еду потвърди, че клубът е искал да привлече крилото Рафиня и дори е водил преговори с Лийдс за него. Впоследствие "топчиите" са чули признание от агента на Рафиня - Деко, което ги е отказало от преговорите.

През това лято 25-годишният бразилец премина в Барселона срещу 58 милиона евро и подписа 5-годишен договор с клуба. "Вярно е, че имахме разговори с Деко, защото Деко е негов агент, а аз имам добри отношения с него. С Деко сме приятели", започна Еду, цитиран от "Sky Sports". 

"Просто казах на Деко: "Можеш ли да ми обясниш ситуацията с Рафиня?". И той каза ясно: "Еду, с теб имаме добри отношения и няма да те лъжа. Той мисли да премине в Барселона, защото това е негова мечта и разговаряме с Барселона от дълго време", продължи директорът.

"Добре, благодаря ти много. Ако нещо се случи, просто ме уведоми, защото мога да разбера ситуацията. Ако не, това не е проблем и отношенията ни няма да пострадат", е допълнил той. А ето защо Рафиня е казал "не" на Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички