Арсенал - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме зрелището от Висшата лига?


Арсенал - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме зрелището от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2476 0

Време е за още един епичен мач с марка "Висша лига". Арсенал се готви да приеме Ливърпул в епичен сблъсък, който е адски важен и за двата гранда и остатъка им от сезона.

Часове преди срещата Арсенал се намира на втората позиция във временното класиране на английския елит. Момчетата на Микел Артета са с актив от 21 точки и с евентуална победа днес ще си върнат първото място и ще изместят Сити от върха. "Топчиите" са в доста добра форма от 4 победи в последните 5 срещи във Висшата лига.

Ливърпул пък е десети с актив от 10 пункта. Хората на Клоп определено не започнаха кампанията по начина, по който всички са очаквали и изпитваха трудности. Феновете на мърсисайдци ще се надяват днес да бъде сложен край на лошата серия от 2 поредни равенства.

Ако трябва да върнем лентата малко назад Ливърпул доминира Арсенал. Последните 5 срещи мърсисайдци имат 4 победи, включително и разгром от 4:0, а останалата среща е завършила при нулево равенство. Предстои да разберем какво ще се случи днес на "Емиратс".

Срещата в Северен Лондон е с начален час 18:30 (българско време) и ще може да и се насладите в ефира на Diema Sport 2. Ако нямате възможността да я гледате, проследете я НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички