Арсенал - Кристъл Палас по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Арсенал - Кристъл Палас по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

1462 0

Арсенал приема отбора на Кристъл Палас в двубой от 28-ия кръг на Висшата лига. През седмицата "артилеристите" отпаднаха на дузпи от Спортинг в Лига Европа, но предстои нов важен двубой, така че няма време за разочарование.

Отборът на Микел Артета е лидер в класирането с 66 точки, 5 повече от втория Манчестър Сити. Кристъл Палас пък е на 12-то място с 27 точки, а само преди няколко дни се раздели с мениджъра си Патрик Виейра. Лондонското дерби ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

"Разочарованието няма да изчезне. Разочарованието е налице сега, но носи и яснота. Предстоят 11 мача от Висшата лига, а следващият финал е срещу Кристъл Палас. Трябва да се възстановим и да вложим цялата си енергия и фокус там, да играем по-добре от днес и да положим същите усилия като днес и да спечелим", категоричен бе мениджърът на "артилеристите" след отпадането от Спортинг. За състава на Арсенал аут е Уилям Салиба, който се контузи, аут са и Нкетия и Елнени. Срещата е от 16 часа и ще може да я наблюдавате пряко по Diema sport 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички