Потвърдено: Две са големите липси в Барселона за "Ел Класико"


Потвърдено: Две са големите липси в Барселона за "Ел Класико"
Снимка: Getty Images

3628 0

Лошата новина за Шави Ернандес се потвърди. Един от основните играчи на Барселона Педри не тренира с групата, така че няма да е на разположение и не е включен в състава за неделното "Ел Класико" срещу Реал Мадрид.

Къде да гледаме дербито Барселона - Реал Мадрид?

Очакваше се той да се завърне след проблем с бедрото, но ще трябва да изчака още малко преди да се върне на терена. Срещата е от 22 часа на "Камп Ноу" и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Двама са отсъстващите в състава на Барселона за голямото дерби

Добрата новина е, че Роналд Араухо се завръща. Уругвайският централен защитник, след като пропусна мача срещу Атлетик на "Сан Мамес" поради наказание, отново е на разположение. Това означава, че по всяка вероятност  ще бъде част от стартовите 11. "Ще дадем всичко от себе си, за да победим", каза той пред SPORT.

Анхел Аларкон също попадна в групата на каталунците. 18-годишният играч ще е на линия за важния сблъсък в лигата този уикенд с Реал Сарагоса срещу лидерите за младежкия отбор, но той също ще седи на пейката на "Камп Ноу" в неделя. Усман Дембеле, който все още се възстановява от контузия, също липсва, заедно с Педри, като именно това са двете огромни липси за Шави. По-рано пък стана ясно, че Флорентино Перес няма да наблюдава двубоя на "Камп Ноу", тъй като се страхува за живота си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички