ПСЖ се интересува от Ектор Белерин


ПСЖ се интересува от Ектор Белерин
Снимка: Getty Images/Guliver

328 0

ПСЖ планира да възобнови интереса си към защитника на Арсенал Ектор Белерин, след като бранителят е склонен да напусне "Емирейтс" през лятото, съобщава CBS Sports. Парижани не са единствените, които се интересуват от испанеца, като на опашката са още Барселона и два отбора от Серия А.

ПСпланира да възобнови интереса си към защитника на Арсенал Ектор Белерин, след като бранителят е склонен да напусне "Емирейтс" през лятото, съобщава CBS Sports.
Парижани не са единствените, които се интересуват от испанеца, като на опашката са още Барселона и два отбора от Серия А. ПСЖ се опита да привлече защитника в началото на сезона, но офертата им
беше отказана от "артилеристите". През този сезон Белерин е на четвърто място сред играчите на Арсенал по брой създадени положения и през ноември си спечели повиквателна в испанския национален отбор
за първи път от повече от 4 години.
През този сезон Белерин има 22 мача във Висшата лига, в които вкара 1 гола и даде 2 асистенции. Според Transfermarkt футболистът се оценява на 28 милиона еПСЖ планира да възобнови интереса си към защитника на Арсенал Ектор Белерин, след като бранителят е склонен да напусне "Емирейтс" през лятото, съобщава CBS Sports. Парижани не са единствените, които се интересуват от испанеца, като на опашката са още Барселона и два отбора от Серия А.

ПСЖ се опита да привлече защитника в началото на сезона, но офертата им беше отказана от "артилеристите". През този сезон Белерин е на четвърто място сред играчите на Арсенал по брой създадени положения и през ноември си спечели повиквателна в испанския национален отбор за първи път от повече от 4 години.

През този сезон Белерин има 22 мача във Висшата лига, в които вкара 1 гола и даде 2 асистенции. Според Transfermarkt футболистът се оценява на 28 милиона евро.

А защо защитник на Арсенал нападна Микел Артета - четете в този материал

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама