Антонио Конте не пожела да говори за спречкването с Томас Тухел след мача Челси - Тотнъм


Антонио Конте не пожела да говори за спречкването с Томас Тухел след мача Челси - Тотнъм
Снимка: Getty Images

1614 0

Тотнъм успя да спечели точка при гостуването си на Челси от втория кръг на английската Висша лига в неделния ден (14 август), а мачът на "Стамфорд Бридж" бе белязан от много спорни моменти и напрежение между двамата треньори Томас Тухел и Антонио Конте.

Кулминацията настъпи в секундите след последния съдийски сигнал, когато наставникът на "сините" задържа ръката на италианеца и двамата си размениха остри реплики, а щабовете и играчите на двата отбора се хвърлиха да ги разтървават.

В интервю пред "Sky Sports" след дербито, Конте заяви следното: "Моето мнение е, че е по-добре да говорим за самия мач. Той бе вълнуващ и труден и за двата отбора. Челси показа, че е в добра форма, но, може би, в сравнение с миналия сезон, ние се представихме добре", каза той, визирайки четирите поредни загуби на Тотнъм от този съперник през миналата кампания.

"Не искам да коментирам ситуацията с Тухел, защото това не е най-важното. Ако има някакъв проблем, той е между мен и него. Тук сме да говорим за футбол, а не за ситуация между двамата треньори".

Относно предполагаемото нарушение срещу Марк Кукурея преди изравнителния гол на "шпорите" за 2:2, за което и Тухел говори, Антонио Конте каза лаконично: "Честно, не видях ситуацията, но има ВАР и той очевидно взе решение, че играта продължава".

Вижте още: Разяреният Тухел захапа Тотнъм и след мача: Откога е позволено скубането на коси?!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички