Антонио Конте констатира след Манчестър Сити 4:2 Тотнъм: В момента не сме готови да се борим за нещо значимо


Антонио Конте констатира след Манчестър Сити 4:2 Тотнъм: В момента не сме готови да се борим за нещо значимо
Снимка: Getty Images

1054 0

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте, обясни, че отборът му се движи в правилната посока, но все още не е на нивото, което би му позволило да се бори за нещо голямо.

Късно снощи (19 януари) "шпорите" поведоха с 2:0 на Манчестър Сити като гост, но след почивката инкасираха 4 попадения и си тръгнаха с празни ръце от "Етихад".

"В момента не сме готови да се борим за нещо значимо. Има други отбори, които са по-готови от нас. Работим здраво и се движим в правилната посока. След 1-2 години ще печелим този тип мачове. Представихме се добре и създадохме проблеми на Сити. Днес играхме смело, но, в сравнение с миналия сезон, допускаме прекалено много голове", заяви Конте след последния съдийски сигнал.

"Ако изисквах нивото, което го имаше в Ювентус и Интер, щеше да е опасно, защото сигурно щях да съм много разочарован след такава загуба. Знам отлично каква е задачата ми и работя усърдно, за да ставаме все по-добри. Искам да подобря не само отбора, но и клуба, като използвам собствените си идеи и разбирания", допълни още италианецът, който неведнъж е изтъквал, че има два пътя в модерния футбол, които гарантират успехи - трансфери за много пари или упорит труд във времето. 

*За Тотнъм предстои гостуване на Фулъм от 21-ия кръг на английската Висша лига (23 януари, 22:00 часа). Тимът на Конте е на 5-то място в класирането с 33 пункта, а следващият му съперник е шести с 31!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички