Антонио Конте е с все по-малки шансове да остане в Тотнъм, ето какво ще реши бъдещето му


Антонио Конте е с все по-малки шансове да остане в Тотнъм, ето какво ще реши бъдещето му
Снимка: Getty Images

1028 0

Бъдещето на Антонио Конте като мениджър на Тотнъм е все по-несигурно. Тревожната форма на тима се очертава като ключов фактор при  решаването на дългосрочното бъдеще на италианеца. В последния си двубой "шпорите" загубиха от градския си съперник Арсенал с 2:0 и се намират на пето място в класирането на Висшата лига.

Настоящият договор на Конте изтича през лятото, но от клуба имат опция за удължаване с още 12 месеца. "Daily Mail" твърди, че всичко зависи от резултатите до края на сезона. При положение, че те се подобрят има шанс за Конте да остане, но в противен случай ще трябва да си търси нова работа.  Всички в клуба са съгласни, че ще бъде самоунищожително да се активира клаузата за удължаване, ако техните визии за бъдещето на "шпорите" не съвпадат.

Конте и отборът му се намират в много тежка серия, като имат едва три победи в последните си девет срещи в английския шампионат. Именно тези резултати пораждат сериозно безпокойство в шефовете на лондонския клуб, въпреки огромното уважение, което имат към наставника. Припомняме, че в края на миналия сезон Тотнъм искаше да поднови договора на италианеца, след като изведе състава до топ 4 във Висшата лига, но Конте тогава отказа предложението.  А ето как Антонио Конте предизвика Арсенал преди двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички