Английски журналист скастри Манчестър Юнайтед и защити Кристиано Роналдо


Английски журналист скастри Манчестър Юнайтед и защити Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1947 0

Изглежда, че сагата около Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед наистина няма край. Отношение по въпроса дори реши да вземе и известният британски журналист Пиърс Морган.

Морган е известен с това, че е един от най-ревностните защитници на мегазвездата на "червените дяволи" - Роналдо. Сега британецът пък нападна доста остро тимът на "Олд Трафорд", наричайки го "гниещ отбор".

"Роналдо трябва да се измъкне от този жалък и гниещ топ отбор. Този клуб в момента бледнее пред това, което Манчестър Юнайтед представляваше, когато той започна своята кариера", заяви Морган пред таблоида "The Sun".

"Не мога да разбера как от клуба си позволяват да говорят такива неща за него. В момента той се намира в много по-добра форма от мнозинството от играчи там, а е на 37 години. Без него "червените дяволи" щяха да се борят за оцеляване през изминалия сезон", допълни още британецът.

Пиърс Морган винаги е бил краен в много от своите медийни изяви. Много от почитателите на Манчестър Юнайтед го взеха на мушка в социалните мрежи, заявявайки, че е жалък и заблуден. Предстои обаче да разберем как ще приключи този истински трилър, в който главен герой е Кристиано Роналдо. Междувременно ето кой може да акостира отново на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички