Пратен под наем от Манчестър Юнайтед: Клубът постъпи престъпно с мен!


Пратен под наем от Манчестър Юнайтед: Клубът постъпи престъпно с мен!
Снимка: Getty Images

1382 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън определи отношението на клуба към него през миналия сезон като "престъпно". Причината за това е, че не е било спазено обещанието той да бъде титуляр на вратата за "червените дяволи".

Английският страж, който ще изкара следващия сезон под наем в новака Нотингам Форест, разкри, че не е провел разговор с новия мениджър Ерик Тен Хаг, преди да подпише с Форест.

"Не исках той да ме вижда на тренировка, защото сигурно щеше да иска да ме задържи. Не искам да стоя там и да бъда втора цигулка. Всичко бе финализирано, преди новият мениджър да дойде, така че не съм говорил с него", каза вратарят.

Хендерсън измести Давид де Хеа в края на сезона 2020/21, но след това се зарази с коронавирус и испанецът си върна титулярната позиция. Британецът пък изигра едва три мача през миналия сезон.

"Отхвърлих толкова много добри оферти за наем, защото ми беше обещано, че ще бъда титуляр, а те не ме пускаха. Беше разочароващо. Да изгубя 12 месеца на скамейката на тази възраст е криминално, бях бесен", допълни 25-годишният футболист. А ето каква похвала си заслужи той от клубната легенда Пол Скоулс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички