Тен Хаг за бягството на Роналдо от стадиона: Недопустимо е!


Тен Хаг за бягството на Роналдо от стадиона: Недопустимо е!
Снимка: Getty Images

2626 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи поведението на Кристиано Роналдо като "неприемливо", след като нападателят напусна по-рано контролата на тима с Райо Валекано. Португалецът игра през първото полувреме в проверката, но бе забелязан извън "Олд Трафорд“ от привърженици преди последния съдийски сигнал.

Твърди се, че звездата на "червените дяволи“ иска да си тръгне от клуба това лято, а мачът с испанците беше първи за него под ръководството на Тен Хаг. Въпреки че не спомена името на Роналдо, нидерландецът разкритикува решението на играчите, които са напуснали терена. По-рано се появиха информации, че и други са последвали 37-годишната звезда.

"Със сигурност не одобрявам това. Това е недопустимо! За всички. Ние сме отбор и трябва да останем до края“, сподели Тен Хаг пред AD и Viaplay в родната си Нидерландия. А ето как коментира Роналдо медийните "лъжи" за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички