Андерсон за Юнайтед: Ако ще даваш 100 милиона за играч, дай ги за Неймар


Андерсон за Юнайтед: Ако ще даваш 100 милиона за играч, дай ги за Неймар
Снимка: Getty Images

2957 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Андерсон, разкритикува клуба за организацията му, представянето на тима и някои решения на ръководството. Бразилецът игра на "Олд Трафорд" в периода 2007-2015 година.

"В Юнайтед е бъркотия, малките клубове не ги е страх"

"Днес малките клубове идват на "Олд Трафорд", без да изпитват страх. Манчестър Юнайтед не знае кой треньор да назначи, кой да управлява... Там е бъркотия. Понякога клубът прави много сериозни грешки на лазара. Ако смяташ да платиш 100 милиона евро за футболист, тогава плати ги за Неймар, за някой, който ще има решаващ принос", заяви Андерсон, цитиран от "Globo".

Според него клубът плаща 80-90 милиона за ненужни играчи

"Манчестър Юнайтед плаща 70, 80, 90 милиона за тези, които няма смисъл да привличат. Клубът е толкова отчаян, че е съгласен да вземе всеки. Когато Кристиано се върна... Пич, това е Кристиано Роналдо. Защитете го. Днес Кристиано има 50 гола. А, но това е Саудитска Арабия, но той има 50 гола.

"Пич, това е Роналдо, защитете го!"

От три положения той ще вкара две, това е факт. И всеки, който играе срещу него, се страхува. А срещу Манчестър Юнайтед никой не се страхува да играе. Те знаят, че Манчестър Юнайтед търпи загуба след загуба. Роналдо пристигна в момент, когато Манчестър се изграждаше, и му беше казано: "Хващай се за работа". И той вкара 25 гола. А после си тръгна. Нещо не е наред", допълни бившият халф. Наскоро дори бивш кравар вкара на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички