Изненадващ "трансфер": Манчестър Сити взе играч на Реал Мадрид*


Изненадващ "трансфер": Манчестър Сити взе играч на Реал Мадрид*
Снимка: Getty Images/Gulliver

6393 0

Манчестър Сити е завършил изключително любопитен и изненадващ трансфер. "Гражданите" са взели под наем играча на Реал Мадрид - Мартин Йодегор, който е преотстъпен на Реал Сосиедад. Сделката бе обявена по доста странен начин, като единственото потвърждение бе от Сосиедад.

"Реал Сосиедад постигна съгласие с Манчестър Сити за преотстъпването на Мартин Йодегор. Играчът ще остане в Манчестър Сити до края на сезона. Клубът иска да благодари на Мартин за свършената работа, която оценява.

Той показа страхотен професионализъм, отдаденост и лоялност към този клуб и му пожелаваме всичко най-добро в бъдеще. Принудени сме да вземем това трудно решение с цел да избегнем възможни коментари в медиите в следващите шест месеца. Какво облекчение!", написаха от клуба. В последните дни се появи информация дори, че през лятото мадридчани ще върнат играча си, тъй като са останали впечатлени от изявите му.

* Това обаче се оказа нещо като първоаприлска шега. Испанците празнуват деня на шегата на 28 декември и клубът от Сан Себастиан го отбеляза по любопитен начин.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички