Агентът на Федерико Киеза кацна в Англия, за да преговаря с Ливърпул


Агентът на Федерико Киеза кацна в Англия, за да преговаря с Ливърпул
Снимка: Getty Images

12319 0

Агентът на крилото на Ювентус Федерико Киеза е пътувал до Англия, за да проведе разговори с Ливърпул относно потенциален трансфер на италианеца това лято, според "Corriere dello Sport".

Според изданието "бианконерите" ще искат около 50 милиона евро за италианския национал, тъй като той е обвързан с тях до края на сезон 2024/25. Има обаче най-различни информации, които сочат, че "старата госпожа" има сериозно намерение да се раздели с него през настоящия трансферен прозорец.

Агентът на футболиста вече е в Англия и се очаква да проведе разговори с управата на "Анфийлд" за трансфер. Има информация, че мениджърът Юрген Клоп и ръководството на тима ценят качествата на играча и смятат, че той може да пасне отлично на игровия стил на мърсисайдци.

Киеза не направи силен сезон сезон, като отбеляза четири гола и регистрира шест асистенции в 33 изяви във всички състезания. Той се завърна към състезателна дейност през ноември 2022 година, след като беше извън игра за 10 месеца поради скъсани коленни връзки.

Докато Ливърпул води преговори за Киеза, то стана ясно, че Юрген Клоп търси и наследник на Мохамед Салах на фланга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички