Агентът на Дони Ван де Беек разкритикува Манчестър Юнайтед


Агентът на Дони Ван де Беек разкритикува Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4149 0

Агентът на Дони ван де Беек разкритикува начина, по който Манчестър Юнайтед се отнася с неговия клиент, като сподели, че тимът е трябвало да отстъпи на Брайтън с 1:7 през уикенда. Нидерландският полузащитник подписа петгодишен договор с „червените дяволи“, след като пристигна за сумата от 39 млн. паунда от Аякс по-рано този месец, но има едва 24 минути от първите си две срещи във Висшата лига до тук през сезона.

Независимо от липсата на игрово време, Ван де Беек успя да помогне на тима и в двете си включвания от пейката, разписвайки се при дебюта си срещу Кристъл Палас и помагайки при спечелената дузпа, която доведе до победния гол срещу Брайтън. Но решението на мениджъра Оле Гунар Солскяр да го постави сред резервите не впечатли Сяк Сварт, който, преди да стане агент, прекара почти 20 години като играч на Аякс, където бе част от известния тим, който триумфира в три последователни години с Купата на европейските шампиони между 1971-73.

Резерва – не ми допада. Нямаше да мога, да се появя от пейката четири минути преди края на редовното време. Трябва да ме оставят на пейката. Но, трябва да кажа, че той направи три хубави неща. И дузпата, откъдето дойде победния гол, той бе замесен. Той се справи добре в тези няколко минути на терена. Но, ако трябва да сме честни, те трябваше да загубят с 1:7. Брайтън уцели на пет пъти гредите. Те имат приятен отбор, но това не трябва да се случва на Манчестър Юнайтед“, сподели агентът на Ван де Беек за нидерландското издание VoetbalPrimeur.

Докато полузащитникът трябва да бъде търпелив за игрово време в Премиършип, той стартира в Карабао Къп срещу Лутън миналата седмица, и се надява да се появи отново срещу Брайтън в среща от четвъртия кръг на надпреварата в сряда вечер. Какви други мачове предстоят тази вечер - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички