Агентът на Дибала вече е в Англия и договаря трансфера му на Острова


Агентът на Дибала вече е в Англия и договаря трансфера му на Острова
Снимка: Getty Images/Guliver

7870 0

Агентът на Пауло Дибала се намира в Лондон, където ще води преговори около трансфера на своя клиент на Острова, съобщава Sky Italy. Аржентинската звезда изглежда все по-близо до трансфер в тима на Манчестър Юнайтед.

Ако се стигне до споразумение, то Дибала ще премине на "Олд Трафорд", като в замяна Ювентус ще получи нападателя на "дяволите" Ромелу Лукаку и допълнителна сума. Подобен трансфер би се оказал изключително печеливш за "червените", които ще се подсилят с техничен футболист като Дибала, а в същото време ще се "отърват" от Лукаку, който така и не успя да блесне на "Олд Трафорд".

По-рано днес спортният директор на "бианконерите" Павел Недвед потвърди, че Ювентус е склонен да се раздели с Дибала. Сега италианският журналист Фабрицио Романо съобщава, че агентът на Дибала вече е в Англия, като се очаква в следващите часове да стане ясно бъдещето на аржентинския нападател.

А какво каза бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо по отношение на бъдещето си в треньорската професия - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички