Недвед призна: Ювентус е склонен да продаде Дибала


Недвед призна: Ювентус е склонен да продаде Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

2427 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала е много вероятно да смени клубната си принадлежност през лятото. Спортният директор на "Старата госпожа" Павел Недвед потвърди, че клубът от Торино е получил няколко предложения за аржентинския футболист.

"Няколко клуба се интересуват от Дибала. Ние също така получихме няколко предложения, но все още очакваме конкретни действия, за да решим спокойно всичко. Подразбира се, че докато трансферният прозорец е открит, ние се стремим да подсилим състава си. Не искам да влизам в детайли и да назовавам някой лично, но ние работим", заяви Недвед.

Според британските медии, Манчестър Юнайтед е един от кандидатите за Дибала и вече е направил оферта. 25-годишният южноамериканец през миналия сезон взе участие в 30 мача от Серия А и стана автор на 5 гола и 4 асистенции. А на кой английски клуб в Торино вече са отказали според слуховете вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички