Жиру за съотборник в националния отбор: Говорих с него да премине в Челси


Жиру за съотборник в националния отбор: Говорих с него да премине в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1605 0

Нападателят на Челси Оливие Жиру заяви, че се е опитал да убеди съотборника си в националния отбор на Франция Набил Фекир да акостира на "Стамфорд Бридж". През последните дни отново се заговори за трансфер на Фекир, а треньорът на Лион Бруно Хенесио намекна за неяснота около бъдещето на атакуващия халф.

Жиру дори е помолил звездата на Челси Еден Азар, който е бивш играч на френския Лил, да говори с Фекир, за да се опита също да го убеди да премине в Лондон, а не в Ливърпул. Фекир бе близко до трансфер в отбора на мърсисайдци по-рано през това лято за сума от порядъка на 60 млн. паунда, но до сделка така и не се стигна.

"Говорих с Фекир, докато бяхме на Световното първенство по футбол 2018 в Русия. Неговият трансфер в Ливърпул бе пропаднал и аз го запитах за Челси", заяви бившият нападател на Арсенал.

"Дори Еден Азар си размени няколко думи с Набил. Той е страхотен играч и ние много ще се радваме да дойде при нас. Трансферният прозорец затваря в четвъртък, така че нищо не се знае", допълни още френския таран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички