Забравете дузпите на дербито на Манчестър, най-голямата реферска грешка е...


Забравете дузпите на дербито на Манчестър, най-голямата реферска грешка е...

2261 0

Жозе Моуриньо се постара цял свят да обърне внимание на претенциите на Манчестър Юнайтед за две дузпи в дербито със Сити, загубено с 1:2. Повечето от "пенсионираните" рефери са на мнение, че Специалния има право, но така или иначе това не бе най-голямата съдийска грешка.

MOУРИНЬО НЕ ПРОПУСКА ДА ОПЛЮЕ РЕФЕРИТЕ

Освен претенциите на "червените дяволи", Челси също имаше основания да се чувства ощетен при равенството 2:2 със Суонси.

Изненадващо или не, най-голямата съдийска грешка бе на Ливърпул - Лестър и всъщност ощети домакините, въпреки че при 4:1 едва ли някой от мърсисайдския лагер ще се тревожи за реферските неточности.

ЕТО Я НОВАТА МОДА СРЕД ФУТБОЛИСТИТЕ

При гола на Джейми Варди футболните фенове се присмяха на Лукас Лейва за глупавото му отиграване и асистенцията на празна врата за нападателя на шампионите. Голът обаче не трябваше да бъде зачетен, защото при изпълнение на аут никой друг играч освен вратаря няма право да влиза в наказателното поле, докато топката не го е напуснала.

Шинджи Оказаки моментално пресира Лейва, който правилно изчаква топката да мине очертанията на пеналтерията, за да играе с нея. Оказаки обаче влиза в наказателното поле и скъсява пътя си до Лейва, с което печели предимство в пресата и в последствие провокира паническото подаване на бразилеца към непокрития Варди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички