Добрият стар Моу: Съдията беше ужасен, но не само (ВИДЕО)


Добрият стар Моу: Съдията беше ужасен, но не само (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

8691 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не изневери на стила си да критикува съдиите, когато неговият отбор не се представя на нужното ниво. "Червените дяволи" бяха надвити с 1:2 от градския съперник Манчестър Сити във вълнуващ двубой, който можеше да завърши по много различни начини, тъй като действията на терена наистина бяха зрелищни.

ПЕП НАДХИТРИ МОУРИНЬО ОТНОВО, ТОЗИ ПЪТ В ДЕРБИТО НА МАНЧЕСТЪР

Моуриньо след мача заяви, че съдията Марк Клатенбърг (който свири финалите на Шампионска лига и Евро 2016) се е представил ужасно и не е дал две дузпи за Юнайтед, едната от които е трябвало да бъде придружена с червен картон.

Специалния визира шпагата на Клаудио Браво в краката на Уейн Рууни в началото на второто полувреме, а след това претендираше и за 11-метров наказателен удар за игра с ръка на бранител на Сити.

ВРЕМЕ Е РУУНИ ДА ТЪРКА ПЕЙКАТА

Също така Моуриньо призна, че през първото полувреме отборът му е играл слабо и някои футболисти са го разочаровали (Джеси Лингард, който бе сменен с Маркъс Рашфорд на почивката, като Уейн Рууни също не беше блестящ).

В крайна сметка обаче Специалния подчерта, че в първенство като английската Висша лига никой не се изненадва, когато Сити победи Манчестър като гост или когато Ливърпул, Арсенал, Юнайтед, Челси или Тотнъм печелят своите дербита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички