Клоп наложи забрана на феновете на Ливърпул


Клоп наложи забрана на феновете на Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1842 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от победата с 3:1 над шампиона Лестър на "Анфийлд", въпреки че самият той призна, че на отборът му липсва постоянно.

Немският специалист имаше още една критика, която беше по-скоро препоръка към феновете на отбора - да спрат да скандират името му по време на мачовете. Обикновено те започват своите песни за него към кря на двубоите, в които крайният изход е известен, но той определено не одобрява това.

ЮНАЙТЕД ПАДА, НО ЗЛАТАН ПРАЗНУВА РЕКОРД, НЕДОКОСНАТ ОТ НИКОГО

Искам да кажа на феновете - моля ви, не пейте името ми, преди мачът да е завършил. Щом на трибуната "Коп" започнаха да пеят "Юрген Клоп", играч на Лестър излезе сам срещу вратаря Миньоле.

Това е малко като да празнуваш дузпа, преди да си я вкарал. Ако феновете ме харесват, това е хубаво, аз също ги харесвам всичките, но моля ви, не пейте името, преди мачът да е решен", сподели Клоп след втората победа на тима във Висшата лига.

Случаят, който визира Клоп, е грешката през центъра на защитата, която позволи на Джейми Варди да излезе сам срещи Миньоле. Белгиецът обаче се намеси отлично и отрази опасността пред своята врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички