В Испания разкриха причината за слабата форма на Кепа Арисабалага


В Испания разкриха причината за слабата форма на Кепа Арисабалага
Снимка: Getty Images/Guliver

5121 0

Проблеми в личния живот са основната причина за слабата форма на вратаря на Челси Кепа Арисабалага в последно време, пише "El Mundo Deportivo". 25-годишният футболист се е разделил с приятелката си Андреа Перес, с която са били заедно от 9 години. Той силно страда от раздялата и това се отразява на неговата форма, пише изданието.

"Близките му знаят, че една от основните причини за спада на формата му е неотдавнашната раздяла с приятелката му. Андреа тръгна с Кепа за Лондон, когато той напусна Атлетик (Билбао) и го вдъхновяваше, докато отношенията им не приключиха. Неговите родители, които още живеят в баския град Ондароа, се стараят да прекарват време с него, но емоционално в момента той е много депресиран", е казал източник от близкото обкръжение на вратаря.

Както е известно, в Англия пишат, че мениджърът на "сините" Франк Лампард е загубил доверие у вратаря и иска да купи нов играч на този пост. Междувременно, се появи информация, че през лятото треньорът ще получи 180 милиона евро за трансфери. За кои играчи вероятно ще бъдат похарчени парите вижте в този материал.

View this post on Instagram

😍

A post shared by Kepa Arrizabalaga Revuelta (@kepaarrizabalaga) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички